perjantai 2. marraskuuta 2012

No morjesta täällä kirjoittelee Suvi!
Nyt on sitten lehti taas pistetty käyntiin. Pieni ihmispula on vielä, mutta
kyllä tällä määrällä vauhtiin päästään :)). Jutut on sovittu jo alustavasti, voi tulla vielä katrsintaa ja lisäyksiä, mutta näyttää siltä, että asiat olisi hyvällä mallilla. Pientä hakua oli blogin salasanan muistelussa, mutta Akilta kun sitä tiedusteltiin niin vastaus löytyi melkeimpä heti.
Kati halusi kertoa myös uudesta sovelluksestaan tabletissaan. Se on valheenpaljastuskone, itse olen sitä mieltä, ettei se toimi, mutta en raaski kertoa sitä Katille . Pidetään peukkuja, ettei se koskaan lue juuri tätä nimenomaista kirjoitusta.
Ja tänä vuonna Oula onkin meidän pääavustajamme/ohajaajamme. Katja on vain se sen kaveri joka hilluu taustalla. Aivan kuten hän olisi oma bändärimme.
Nyt on kuitenki n minun puolestani kokous loppu ja voidaan lähteä omille teillemme kylmän sateiseen Järvenpäähän. Päivän-, illan-, aamun- ja yönjatkoja kaikille lukijoille.

<3:Suvi ihanin toimittajamme :333

Ps. Mukana lehdessä tänä vuonna Minä ja muita ei niin tärkeitä vanhoja JA plussana vielä olemme saaneet uutta verta toimitukseen törmäilette varmaan heihinkin vielä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti